Widu

Plaudern Politik Kultur Sprache Forum
Aktuelle Zeit: 21. Sep 2018, 05:57

Alle Zeiten sind UTC + 1 Stunde [ Sommerzeit ]


Forumsregeln


Please write English only! -Bitte nur auf Englisch schreiben!



Ein neues Thema erstellen Auf das Thema antworten  [ 12 Beiträge ] 

How do you like your egg?
Sunny side up 31% 31% [ 4 ]
Over easy or over light 8% 8% [ 1 ]
Over medium 8% 8% [ 1 ]
Over hard or hard 15% 15% [ 2 ]
A style known simply as "fried" 8% 8% [ 1 ]
some other style 31% 31% [ 4 ]
no eggs for me, please 0% 0% [ 0 ]
Abstimmungen insgesamt : 13
AutorNachricht
 Betreff des Beitrags: How do you like your egg?
BeitragVerfasst: 22. Jan 2015, 21:46 
Offline
Forstrat
Forstrat
Benutzeravatar

Registriert: 09.2008
Beiträge: 62987
Wohnort: im Lärchenwald
Geschlecht: männlich
Titel: Larix decidua
How do you like your egg?

That's what every waitress in the USA aks you automatically when you order breakfast.

Zitat:

North Americans use many different terms to describe fried eggs, including:

Sunny side up — Cooked on one side only until the egg white is set but the yolk remains liquid. This is often known simply as eggs up.[citation needed] Gently splashing the hot cooking oil or fat on the sunny side uncooked white, i.e., basting, may be done to thoroughly cook the white. Covering the frying pan with a lid during cooking (optionally adding a cover and half-teaspoon of water just before finishing) allows for a less "runny" egg, and is an alternative method to flipping for cooking an egg over easy (this is occasionally called "sunny side down" or "basted").


Over easy or over light — Cooked on both sides; the yolk is runny and the egg white is fully cooked. "Over easy" fried eggs are also commonly referred to as "dippy eggs" or "dip eggs" by Marylanders, by Pennsylvania Dutch persons living in central Pennsylvania, and by those living around them, mainly due to the practice of dipping toast into the yolk while eating.


Over medium — Cooked on both sides; the yolk is cooked through but soft and near liquid at the center. The egg white is thoroughly cooked.


Over hard or hard — Cooked on both sides with the yolk fully cooked through and hard. Similar to a hard-boiled egg.


A style known simply as "fried" — eggs are fried on both sides, with the yolk broken, until set or hard.



*** Der Link ist nur für Mitglieder sichtbar, zum Login. ***

_________________
Waldbaum = Dundee = Larix = die Lärche in allen 4 Jahreszeiten

Gebt den Lärchen diese Welt!


Nach oben
 Profil Besuche Website  
 
 Betreff des Beitrags: Re: How do you like your egg?
BeitragVerfasst: 23. Jan 2015, 17:51 
Offline
Förster
Förster
Benutzeravatar

Registriert: 10.2008
Beiträge: 3418
Wohnort: out in the sticks aka Virginia, USA
Geschlecht: weiblich
Titel: Dryade
sunny side up or medium, please! :essen

_________________
“Style is knowing who you are, what you want to say, and not giving a damn.”


Nach oben
 Profil Besuche Website  
 
 Betreff des Beitrags: Re: How do you like your egg?
BeitragVerfasst: 23. Jan 2015, 23:24 
Offline
Forstrat
Forstrat
Benutzeravatar

Registriert: 09.2008
Beiträge: 62987
Wohnort: im Lärchenwald
Geschlecht: männlich
Titel: Larix decidua
Sunny! :sonne :sonne :sonne

_________________
Waldbaum = Dundee = Larix = die Lärche in allen 4 Jahreszeiten

Gebt den Lärchen diese Welt!


Nach oben
 Profil Besuche Website  
 
 Betreff des Beitrags: Re: How do you like your egg?
BeitragVerfasst: 24. Jan 2015, 00:03 
Offline
Förster
Förster
Benutzeravatar

Registriert: 04.2014
Beiträge: 12748
Geschlecht: weiblich
Titel: Wald-Hexe
I like my egg over hard or hard.


Nach oben
 Profil  
 
 Betreff des Beitrags: Re: How do you like your egg?
BeitragVerfasst: 12. Mär 2015, 23:44 
Offline
Blatt
Blatt
Benutzeravatar

Registriert: 02.2015
Beiträge: 90
Geschlecht: weiblich
Titel: Widu
Scrambled! Yum! Now I'm hungry! :essen


Nach oben
 Profil  
 
 Betreff des Beitrags: Re: How do you like your egg?
BeitragVerfasst: 12. Mär 2015, 23:51 
Offline
Widukind
Widukind
Benutzeravatar

Registriert: 01.2015
Beiträge: 583
Wohnort: Niedersachsen
Geschlecht: weiblich
Titel: Moderatorin
Is there again easter? :mrgreen:

_________________
Liebe Grüße Waldbeere


Nach oben
 Profil Persönliches Album  
 
 Betreff des Beitrags: Re: How do you like your egg?
BeitragVerfasst: 13. Mär 2015, 02:15 
Offline
Forstrat
Forstrat
Benutzeravatar

Registriert: 09.2008
Beiträge: 76300
Wohnort: Schwarzwald
Geschlecht: männlich
Titel: Admin-Lärche
3 out of 11 say: Sunny side up :sonne

_________________
Plec'h moc'h hwi, Brokilien, Vivian ha Merzin?
Plec'h moc'h hwi Brokilien, hunvreou pell a gevrin?


Nach oben
 Profil Besuche Website  
 
 Betreff des Beitrags: Re: How do you like your egg?
BeitragVerfasst: 30. Mär 2015, 21:56 
Offline
Blatt
Blatt
Benutzeravatar

Registriert: 02.2015
Beiträge: 90
Geschlecht: weiblich
Titel: Widu
I'm hard-boiling some eggs today to dye and decorate later this week. I think I will make egg salad with them after Easter. Anyone have a good recipe? Lol. :essen


Nach oben
 Profil  
 
 Betreff des Beitrags: Re: How do you like your egg?
BeitragVerfasst: 30. Mär 2015, 22:44 
Offline
Forstrat
Forstrat
Benutzeravatar

Registriert: 09.2008
Beiträge: 76300
Wohnort: Schwarzwald
Geschlecht: männlich
Titel: Admin-Lärche
Here's one recipe: :essen

Zitat:

Ingredients

• 6 hard steamed eggs, chilled and peeled
• 1/4 cup homemade or store-bought mayonnaise
• 1/2 teaspoon zest and 1 1/2 teaspoons fresh juice from 1 lemon
• 1/3 cup finely diced celery (about 1 small stalk)
• 1/4 cup finely sliced scallions, white and pale green parts only (about 2 scallions)
• 1 tablespoon minced fresh parsley leaves
• Kosher salt and freshly ground black pepper
• Bread, lettuce, and thinly sliced radishes, for serving


Procedures

Combine eggs, mayonnaise, lemon juice, celery, scallions, and parsley in a medium bowl. Using your hands, squeeze eggs through your fingers, mixing contents of bowl until reduced to desired consistency; alternatively, smash and mix with a firm whisk. Season generously with salt and pepper. Serve with sliced radishes, lettuce, and bread to make sandwiches, or store in a sealed container in the refrigerator for up to 3 days.




*** Der Link ist nur für Mitglieder sichtbar, zum Login. *** :essen

_________________
Plec'h moc'h hwi, Brokilien, Vivian ha Merzin?
Plec'h moc'h hwi Brokilien, hunvreou pell a gevrin?


Nach oben
 Profil Besuche Website  
 
 Betreff des Beitrags: Re: How do you like your egg?
BeitragVerfasst: 1. Apr 2015, 23:51 
Offline
Blatt
Blatt
Benutzeravatar

Registriert: 02.2015
Beiträge: 90
Geschlecht: weiblich
Titel: Widu
Mmmmmm! Thank you! That looks yummy!!!! :prost :essen


Nach oben
 Profil  
 
 Betreff des Beitrags: Re: How do you like your egg?
BeitragVerfasst: 2. Apr 2015, 02:09 
Offline
Förster
Förster
Benutzeravatar

Registriert: 10.2008
Beiträge: 3418
Wohnort: out in the sticks aka Virginia, USA
Geschlecht: weiblich
Titel: Dryade
I LOVE deviled eggs.
ngredients

6 eggs
1/4 cup mayonnaise
1 teaspoon white vinegar
1 teaspoon yellow mustard
1/8 teaspoon salt
Freshly ground black pepper
Smoked Spanish paprika, for garnish

Directions

Place eggs in a single layer in a saucepan and cover with enough water that there's 1 1/2 inches of water above the eggs. Heat on high until water begins to boil, then cover, turn the heat to low, and cook for 1 minute. Remove from heat and leave covered for 14 minutes, then rinse under cold water continuously for 1 minute.

Crack egg shells and carefully peel under cool running water. Gently dry with paper towels. Slice the eggs in half lengthwise, removing yolks to a medium bowl, and placing the whites on a serving platter. Mash the yolks into a fine crumble using a fork. Add mayonnaise, vinegar, mustard, salt, and pepper, and mix well.

Evenly disperse heaping teaspoons of the yolk mixture into the egg whites. Sprinkle with paprika and serve.

Recipe courtesy Mary Nolan

Read more at: *** Der Link ist nur für Mitglieder sichtbar, zum Login. ***

_________________
“Style is knowing who you are, what you want to say, and not giving a damn.”


Nach oben
 Profil Besuche Website  
 
 Betreff des Beitrags: Re: How do you like your egg?
BeitragVerfasst: 2. Apr 2015, 02:33 
Offline
Forstrat
Forstrat
Benutzeravatar

Registriert: 09.2008
Beiträge: 62987
Wohnort: im Lärchenwald
Geschlecht: männlich
Titel: Larix decidua
Aurian hat geschrieben:
I LOVE deviled eggs.


:teufel :teufel :teufel

_________________
Waldbaum = Dundee = Larix = die Lärche in allen 4 Jahreszeiten

Gebt den Lärchen diese Welt!


Nach oben
 Profil Besuche Website  
 
Beiträge der letzten Zeit anzeigen:  Sortiere nach  
Ein neues Thema erstellen Auf das Thema antworten  [ 12 Beiträge ] 

Alle Zeiten sind UTC + 1 Stunde [ Sommerzeit ]


Wer ist online?

Mitglieder in diesem Forum: 0 Mitglieder und 1 Gast


Du darfst keine neuen Themen in diesem Forum erstellen.
Du darfst keine Antworten zu Themen in diesem Forum erstellen.
Du darfst deine Beiträge in diesem Forum nicht ändern.
Du darfst deine Beiträge in diesem Forum nicht löschen.
Du darfst keine Dateianhänge in diesem Forum erstellen.

Gehe zu:  
web tracker